Aspiepower Media

Weekend i Göteborg

goteborg-661718_1920 I går fick jag en föreläsning inbokad och den 16 september ska jag föreläsa för chefer och personal på Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommun och landsting för Samordningsförbundet Göteborg väst. Jag ska föreläsa på morgonen så jag åker ner redan dagen innan så jag är på plats och kan förbereda mig i lugn och ro. När jag berättade detta för Henrik så mumlade han något om Seth Rydell och att han måste bli med, vi måste nog sluta kolla på Johan Falk ? Men så blev det i alla fall, Henrik kommer efter på fredagen och vi kör en weekend i Götet när jag ändå är där. Jag gillar Göteborg mer än Stockholm, dock kan de beror på att jag spenderat mer tid i den staden och många somrar på Liseberg. Men jag hittar bättre i Göteborg och det känns inte riktigt lika stort och kaos som Stockholm. Men jag kommer få lite av båda städerna för den 2-3 juni ska jag till Stockholm på utbildning, den gången får dock Henrik stanna hemma;) Jag lärde mig absolut ingenting av förra gången när jag åkte till Småland fyra dagar efter operationen, så jag gör om samma sak igen fast åker till Stockholm en vecka efter operationen denna gång;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *