Aspiepower Media

Helt jävla tätt!

Godmorgon mina vänner! Vaknade upp för ungefär en timma sedan och det känns som hjärnan ska sprängas för jag är så himla tätt i bihålorna. När jag städa för ett tag sedan hittade jag fem olika nässprayer men nu när jag behöver dom är alla helt spårlöst borta. Så ska snart palla mig bort till apoteket och köpa ny. Jag hatar verkligen mina bihålor, har runt tio bihåleinflammationer per år. Men ingen i de att ringa VC i första taget för de vill se om den kan läka av sig själv innan de ger mig antibiotika. Eftersom jag äter så mycket av det och kommer en vacker dag kommer bli immun. Jag  har inte några större planer för dagen, som jag skrev i går så kommer mitt boendestöd i eftermiddag. Annars blir det en lugn dag, får väl försöka vara still och vila för en gångskull så jag blir frisk någon gång, men det är svårt att vara still;) nasonex-60-doser-0

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *