Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vad är en bal på slottet?…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad är en bal på slottet?….

image I dag är dagen med stort D i bloggvärlden, Finest Awards går av stapeln i Storstaden och alla de stora bloggarna är samlade och Instagram fylls av bilder på galaklänningar. Men vad är en bal på slotten när man kan ligga hemma i soffa och dricka smoothies?;) Mitt boendestöd har varit här och planerat kommande två veckor och jag har nu bäddat ner mig i soffan. Har ont i huvudet och känner mig febrig igen, alltså räcker det inte snart? I morgon ska jag spendera halva dagen på sjukhuset igen, kl 11 ska jag träffa läkaren på psykiatrin och klockan 12.45 ska jag på sjukgymnastik. Så medan de andra festar loss så tänker jag ha ännu en chillkväll hemma i soffan, hade suttit fint med godis nu men det går ju inte för jag är ju sådär duktig och räknar points.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *