Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Middag och chill – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Middag och chill

IMG_1257 Kvällens middag, 6 SP

Kvällens middag, 6 sp

Kvällens middag, 6 sp

Har fått in tvätten och tagit en släng om med damsugaren.  Nu ska jag ta kvällen och chilla i väntan  på Realitystjärnorna på godset. Enda planen för i morgon är att mitt boendestöd kommer klockan 15. Men eftersom jag fortfarande har nått skit i kroppen så ska jag ta en vilodag och börja dagen med en lång sovmorgon. Hoppas på att skiten släpper snart för har verkligen inte tid med det här, men när jag fick akupunktur i morse så satte han nålar för immunförsvaret så vem vet jag kanske blir jättefrisk nu;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *