Framtidsplaner

I morgon börjar jobb och vardag för många.
Men inte för mig.
Fördelen med att vara arbetslös och bara frilansa och föreläsa lite ibland är att jag nästan kan bestämma när jag vill jobba. Jag flängde runt med min nyopererade fot i halva Sverige i december. Då jag inte riktigt hade planerat att jag skulle få operationen så snabbt som jag fick, när de väll blev beslutat att jag skulle få en. Men det som var bra var att jag inte bokat in någonting från 12e december till 6 februari.
Så min fot får den vila den behöver. Min almanacka ekar tom de närmaste veckorna, förutom några möten och läkarbesök.
I februari blir det inte lika lugnt.
Tre föreläsningar är inbokade men vi får se om en kommer flyttas då den krockar med andra saker, detta är ännu lite oklart. Sen har jag erbjudit mig att jobba under Svenska rallyt, vi får se om jag får det förtroendet.
Och en föreläsning med Dregen är inbokad 18/2, då ska jag bara lyssna och titta, inte prata;) Men samtidigt skulle det vara väldigt skönt att få ett ”riktigt” jobb med rutiner och ordning och att man vet vad man får i lön varje månad. Vi får se vad framtiden har att erbjuda på den fronten. I februari kommer jag även hinna med att fylla 27 år, shit vad hände? Jag fyllde ju nyss 17 år!
Tiden rusar i väg.
Joanna, 17 år och ganska svart och svår

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen