Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fredagsmys på en torsdag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fredagsmys på en torsdag

image image Vi har kommit till Hagfors och har även hunnit att hälsa på farfar. Har även hunnit med mitt efterlängtade skumbad, när jag flyttar ska jag ha ett badkar det är typ mitt enda krav. Nu har jag lagt mig i sängen och ser på tv och har fredagsmys på en torsdag, för det känns verkligen som en fredag i dag. Till myset fick det bli 5 dl ostbågar, 7 SP. Varför trycker man i sig en hel påse när det egentlige räcker med bara en liten skål?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *