Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Försök inte! Det är jag som bestämmer här! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Försök inte! Det är jag som bestämmer här!

I dag ägde Baby mamma! När vi kom till Hagfors så hade hon fyllt hennes kattlåda med kristallsand, för det var det sista som fanns kvar. Och jag sa direkt att det kommer inte hon inte ens sätta ner fötterna på. ”Jo då svarade mamma”…. 10 minuter senare utbrister hon: ”Men va har du för blött i din sko Stefan?” Och när hon lyfter upp pappas Foppaskor inser hon att det är urin i den. image1 Haha, det är ingen idé mormor det är jag som bestämmer i det här huset och jag tänkte inte kissa på sådan där värdelös kattsand, tacka vet ja Lidl:D  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *