Aspiepower Media

Svar på tal!

I bland dyker det upp korkade frågor här, förlåt mitt ordval men jag tycker faktisk att det här är en korkad och ogenomtänkt fråga. Många korkade kommentarer struntar jag i, orkar inte ens lägga ner energi på dem. Men en del är så korkade så jag inte ens orkar hålla käften. Skärmavbild 2016-04-06 kl Svar: De beror på VEM du tar på som har Asperger. Alla med Asperger är UNIKA precis som ALLA andra människor. Tar på du på mig händer inte ett skit för jag har inge problem med beröring. Tar på min vän får du en smäll. Det är olika precis som med människor utan diagnos. Men en del med AS kan uppleva beröring som något obehagligt. Och jag undrar varför du vill jävlas med dina medmänniskor? Skulle du gilla om jag utsatte dig för nått du tyckte var obehagligt?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *