Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Deprimerande väder… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Deprimerande väder…

Godmorgon mina vänner! I dag skulle vi egentligen spela in de sista scenerna på filmen vi håller på med, men vi valde att skjuta fram det när väderprognosen visade dåligt väder. Och det var nog lika bra för det äckligt grått väder ute och regnet hänger i luften, jag hatar sånt här väder. Både för att mina leder protesterar när vädret ändrar sig men även för man blir deppig av att hela världen är grå. Men eftersom det inte blev någon filminspelning så blev jag helt plötsligt ledig ända till kl 15 när mitt boendestöd kommer. Så kommer passa på att vila och spendera dagen i soffan och se på film. Hur påverkas ni av vädret? 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *