Aspiepower Media

MAN MÅSTE VÅGA TA FÖR SIG FÖR ATT KOMMA NÅGONSTANS I DEN HÄR VÄRLDEN

Efter att ha jobbat några timmar i soffan så kände att jag behövde få lite frisk luft. Och när jag skulle gå ut ville någon ha lite frisk luft i nosen också. Så vi tog en liten promenad på gården. I dag har jag skickat i väg 100 mail till personer som kan vara intresserade av att boka mig som föreläsare.  Vissa tycker men gud vilket skönt liv du har du är ledig hela dagar och sen när du väl jobbar står du och pratar ”skit” i två timmar.  Jo det kan se så ut men sanningen är att det ligger enormt mycket jobb bakom både bloggen och föreläsningarna som inte märks. Jag har träffat många som vill föreläsa men inte får några bokningar och undrar hur jag gör. Många föreläsningar får jag automatiskt jag har ju börjat bli lite av en kändis i NPF världen nu. Och jag går ofta från en föreläsning med en ny bokning. Men drömmer är att kunna fylla 25% med bloggen, frilansjobb och föreläsningar och då gäller det att våga sticka fram näsan och armbåga sig fram. För man får inga jobb av att sitta och vänta på att någon ska ringa. Och en fördel med min diagnos är att jag inte ger mig förrän jag lyckas med det jag bestämt för, vi får se om det blir så den här gången med;) wpid-wp-1459944901356.jpg wpid-wp-1459944910312.jpg wpid-wp-1459944916897.jpg wpid-wp-1459944922622.jpg wpid-wp-1459944927107.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *