Aspiepower Media

Se inte på matprogram när du bantar..

Jag är nu inne på dag tre med Viktväktarna, efter senaste rycket.  Hittills känns det bra men jag har svårt att komma upp i alla points med det nya systemet.  Och jag är sämst på att äta mellanmål, men i dag fick det bli kvarg med blåbär. Men sämsta tid är typ klockan 23 tiden på kvällen, då är jag uppe och rotar i skåpen och suget efter sötsaker är enormt. Och jag har ett tips till er, kolla inte på matprogram när ni följer en diet. Haha i går kväll övervägde jag till och med att gå till McDonalds klockan 22? I morgon klockan 10 ska jag i väg på ett spännande möte, hoppas att jag kan berätta mer om det snart. Efter det ska jag och fröken B bege oss mot Hagfors där vi ska spendera helgen, jag längtar efter att få bada badkar! image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *