Se inte på matprogram när du bantar..

Jag är nu inne på dag tre med Viktväktarna, efter senaste rycket.  Hittills känns det bra men jag har svårt att komma upp i alla points med det nya systemet.  Och jag är sämst på att äta mellanmål, men i dag fick det bli kvarg med blåbär. Men sämsta tid är typ klockan 23 tiden på kvällen, då är jag uppe och rotar i skåpen och suget efter sötsaker är enormt. Och jag har ett tips till er, kolla inte på matprogram när ni följer en diet. Haha i går kväll övervägde jag till och med att gå till McDonalds klockan 22? I morgon klockan 10 ska jag i väg på ett spännande möte, hoppas att jag kan berätta mer om det snart. Efter det ska jag och fröken B bege oss mot Hagfors där vi ska spendera helgen, jag längtar efter att få bada badkar! image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen