Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tisdagsmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tisdagsmys

  image image Tog en dusch och hoppade i pyjamasen redan 16.30 och chillade i soffan med varm choklad. Det bästa med Viktväktarna är att man kan unna sig saker, man kan äta allt men inte alltid.  Jag och Fröken B hejade på Antonio Lindbäck på datorn, såg ut att vara vår i Polen hoppas det är det om 39 dagar också när vi åkte till Warszawa. Jag önskar att det fanns doft-tv för jag saknar doften av speedway men det är tur att man iallafall kan höra ljudet.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *