Aspiepower Media

Valde bort Handi-programmet

Har varit i väg till vuxenhabiliteringen och egentligen skulle vi i dag ställa in lite saker i Handi-programmet som jag fick inlagt i min mobil för tre veckor sedan. Men jag valde i stället att tacka nej till programmet, då jag kände att inte passade mig. Det blev helt enkelt för krångligt och var inte alls som jag hade tänkt mig och för mig funkar de bättre med andra appar man kan ladda ner till mobilen. Nu är jag hemma och landat i soffan och äter fruktsallad. Och tänker stanna här resten av kvällen för känner mig inte alls särskilt pigg. Tog min Enbrel spruta i går mot min reumatiska sjukdom och när den fyller kroppen brukar jag få influensa symtom och känner mig trött och febrig. I morgon var det tänkt att vi skulle spela in de sista scenerna i filmen men eftersom det ska vara dålig väder enligt väderprognosen så flyttade vi fram det till nästa vecka. Så helt plötsligt är enda planen för i morgon att mitt boendestöd ska komma 15.00, så får bli en lång sovmorgon.   image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *