Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Veckans planer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Veckans planer

Kommande vecka har jag ganska mycket på G. Det är flera olika möten men ska även i väg till Hagfors och göra ett frilansuppdrag. Jag tycker det är så kul att jag verkligen får göra allt jag vill: Föreläsa, blogga, men även frilansa som journalist, det jag faktiskt är utbildad till. Och snart kommer jag även få möjligheten att göra andra saker som jag tycker är kul, men det får ni veta mer om längre fram;) Vad har ni för planer för veckan? Skärmavbild 2016-04-02 kl. 21.31.54

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *