Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lördagsmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lördagsmys

image image Har spenderat eftermiddagen i soffan och kollat på Best pairs, nu är säsongen även i gång på TV nu väntar det bara att få se speedway live. Till middag blev det chicken nuggets till Babys stora förtjusning;) Nu blir det att fortsätta att slappa i soffan och se på film. Ett helt vanligt samtal hemma hos oss: Jag: Älskling när jag flyttar till en större lägenhet kan jag få ha din speedwaycykel i vardagsrummet då?:D

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *