Aspiepower Media

Emma- På smällen- gästbloggar!

Hejj allihopa! Jag är så himla glad över att fått möjligheten att skriva ett gästinlägg här på Joannas blogg och för hennes läsare.  Jag är så imponerad av Joanna och allt hon har åstadkommit och planera göra nu under år 2016. Och jag gillar att hon är så brutalt ärlig på sin blogg! Rosa-fluff-bloggar är inget för mig och det är också därför som jag är så ärlig på min blogg 🙂 header-pasmallen (1) Jag heter Emma och driver en av södra Sveriges största bloggar med inriktning gravid och mamma. Bloggen heter På Smällen! Just nu väntar jag mitt andra barn som kommer precis när som helst nu! Bebis är beräknad till den 14:e april, det är verkligen sjukt spännande just nu! Jag, min brasilianske fästman och vår son Lucas bor i Göteborg sen några år tillbaka, men i perioder så har vi även bott tillfälligt i Brasilien där vi träffades första gången. Jag och lucas Jag började blogga år 2012 när vi bestämde oss för att skaffa barn. Det gick snabbt och vår lille Lucas började gro i magen redan 1,5 månad senare. Jag är otroligt fascinerad av allt vad graviditet och förlossning innebär så hos mig får ni frossa i graviditet och förlossning! Just nu är det ett inlägg varje kväll med temat förlossning! getting big Min förra förlossning gick väldigt snabbt, men jag hann ändå blogga en hel del under förlossningen. Den här förlossningen förväntas gå ännu snabbare, men jag hoppas ändå att mina läsare ska kunna följa med in i förlossningssalen på bloggen och instagram. bloggat-under-förlossningen Lär känna mig på 5 snabba: * Jag och min fästman Jair träffades i Brasilien år 2009. Jag var student och backpackerturist och Jair var en exotisk, spännande surfinstruktör. Vi träffades på exakt det där viset som man bara ser på film: Utländska semesterflirten som blev en familj * Jag förstår inte det där med att vara personlig men inte privat på bloggen. På min blogg får ni läsa om mitt liv som det verkligen är och inte så som jag drömmer om att det ska vara. Inget rosa fluff här inte J * Jag har pluggat i 5,5 år och är maskiningenjör och projektledare, men jag drömmer i hemlighet om att bli barnmorska… * Vi vet inte vem som gömmer sig i min mage! När vi väntade Lucas så frågade vi om könet på ultraljudet, men den här gången ville jag ha en överraskning. Det är såååå spännande! * Jag har bott i Brasilien i 1,5 år (varav 1 år med min fästman) och pratar flytande portugisiska. Vi bodde i 7 månader i Brasilien när vi var föräldralediga med Lucas. Hela familjen  Vad händer år 2016? Årets stora händelse är helt klart att min bebis i magen kommer att titta ut! Det kommer bli 1,5 år av föräldraledighet och förhoppningsvis massor av spännande äventyr. Vi älskar att resa och åker helst på långresor till Brasilien, Bali eller andra ställen där man kan surfa. Men detta året blir vi nog kvar hemma i Sverige eftersom bebis är ovaccinerad. Jag brinner verkligen för min blogg och har därför tagit nästa steg i min bloggkarriär och blivit egen och inom kort kommer jag vara egenföretagare! Kika gärna in på min blogg och följ mig på min instagram! Gör det på en gång så att ni inte missar förlossningen 😉 magen vecka 39 Blogg: http://pasmallen.nu Instagram: @pasmallen.nu Kontakt: emma@pasmallen.nu  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *