Aspiepower Media

Karlstad runt i mataffärer

Vi åkte och handla men det sluta med att vi åkte runt till hälften av alla mataffärer i Karlstad innan vi hade hittat allt vi skulle ha. Men med hem kom en ny resväska så nu är vi redo att åka till Polen i mitten av maj. Nu har Henriks åkt hemåt och jag och Baby ligger i soffan och kollar på Ullared och följer Ludvigs match i England på datorn. Sen ska vi mysa till Johan Falk, alltså jag vet inte hur många gånger jag sett de filmerna men man kan aldrig få för mycket. I morgon väntar uppföljning av individuellplan med LSS, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Vi skulle egentligen haft mötet för en månad sedan men det fick ställas in pga sjukdom så vi får göra ett nytt försök i morgon.

image

Så här kan det se ut om man är en speedwaynörd, speedwaylag i handflatan;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *