Aspiepower Media

Storstädning

Börja dagen med frukost, eller jag tänkte börja dagen med frukost men jag kollade bort i två sekunder och någon snodde den… image image Kvarg med bär, 3SP. image I dag har vi storstädat, tog hela badrummet inklusive rensa alla skåp. Slängde fem påsar med  massa gammal hudvårdsprodukter, tandkräm och allt möjligt. Varför sparar man på sig massa skit? Nu har jag tre oöppnade tandkrämer och bindor så jag kommer klara mig i typ fem år. Och varför har man 10 olika sprayflaskor men när jag behöver en så hittar man ingen? Ja  nu är iallafall massa skit slängd och har även vart nere och bokat en tvättid för tisdagen. På vägen ner insåg jag att det blivit vår i våra buskar. imageNu ska vi åka och handla och fylla upp kylskåpet med nyttigheter för i morgon börjar en ny vecka med att räkna points efter två veckor med fusk.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *