Aspiepower Media

Sömn och viktresultat

Godmorgon världen! Jag kom till ro till slut efter gårdagens äventyr och aktivitetsklockan visar 9,5 timma sömn. ag behöver runt 10 timmar sömn för att vakna upp och känna mig utvilad fast min läkare tycker att jag ska sova 6-7 timmar/dygn  men då blir jag en vandrande zombie. Och jag det gör mycket för mig när jag får vakna till, äta frukost i lugn och jo och inte behöver stressa, när jag hinner ligga i soffan en stund och chilla innan det är dags att bege sig i väg på äventyr. Och nu gör jag just det, ligger i soffan och väntar på att jag ska träffa Ulla vid 11.30. Hur många timmars sömn behöver du för att fungera som människa? 12924458_10153835038696998_2926437224072507603_n På bilden ovan ser ni min kvällsmat i går, är man med i direktsänd radio så behöver man belönas;) Tappade verkligen hälso-tänket efter att jag vann det där förbannade påskägget som jag var tvungen att trycka i mig. Men vi får börja om igen nästa vecka och trots en påskhelg så är jag nöjd med mitt Viktresultat  de senaste tre veckorna.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *