Aspiepower Media

Oslofru gästbloggar

Hej hopp på er alla! Jag tycker att det är superkul att få blogga hos Joanna eftersom hon driver en så mysig blogg där hon öppet och ärligt skriver om sitt liv. Hon har en blogg som känns ärlig och inspirerande, vilket jag tycker är kul att följa. Jag heter Susanna och är toppbloggare på Finest.se och är just nu nominerad till Nordens största Blogg-gala, Finest Awards 2016 i kategorin “Årets personliga blogg”. 1 2014 startade jag i bloggen då jag precis fött mitt första barn. Jag ville samla alla mina bilder någonstans och skriva om mitt nya liv som mamma. Kort efter att bloggen startades så tittade fler och fler läsare in och så har det fortsatt ända till nu. Min blogg är som en dagbok där jag skriver om hur det är att vara hemmafru och tvåbarnsmamma i vårt nybyggda hus i Oslo. Jag lever det livet jag alltid drömt om att få leva och det delar jag med mig av till resten av världen. 1 Lär känna mig på 5 snabba * Det går fort i svängarna – På tre år så träffades jag min man, förlovade oss, skaffade barn, gifte oss, byggde hus och skaffade ett till barn. Från singel till gift tvåbarnsmamma på ett, två, tre! * Jag är en rätt så kreativ person och har målat alla tavlor själv som vi har uppsatta i vårt hus. * Jag älskar att shoppa och mina favoritmärken är Gucci, Prada och Louis Vuitton. *Jag är en öppen och ärlig person med starka åsikter och delar alltid med mig av vad jag tycker och tänker på bloggen. * Mina pojkar är det käraste jag har och det bästa som hänt mig i livet var när dom föddes. Oskars förlossning är dessutom inspelad av ett filmteam och kommer att visas på tv i höst. 2

Vad händer 2016? Under veckan har jag genomgått en av totalt två operationer där jag ska börja med att förminska och lyfta mina bröst. I April ska jag på Nordens största blogg-gala, Finest Awards, där jag själv är nominerad. I Maj åker vi till Italien i två veckor och under hela sommaren så har vi massor av roliga saker inplanerade. Det blir mycket shopping och fix till hemmet och en hel del besök av vänner och familj. Som hemmafru är den ena dagen aldrig den andra lik eftersom jag alltid kan göra vad som faller mig in för stunden. 2 Det var lite om mig och om du vill så får du gärna titta in hos mig på min blogg! Kram kram Blogg: oslofru.com Instagram: @oslofru Mail: oslofru@gmail.com    
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *