Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Direkt från radion – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Direkt från radion

Har precis kommit hem från radion, jag länkar till klippet så fort det kommer upp. Det gick bra men höll på att få en hostattack mitt i interjuvn:P Börjar nästan bli van att vara med i radio nu och jag är ju nästan stammis på P4 så känner mig trygg där:) På vägen hem åkte jag och handla lite och ska jag chilla i soffan och försöka komma till ro, har en förmåga att bli lite hyper när jag har vart ute på sådana här äventyr. image image

image

Blev nytt lack på naglarna med

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *