Aspiepower Media

Operationstid och laddad för i eftermiddag

I morse hade jag klockan ställd på 09 för att gå upp och ringa sjukvården. Först blev psykiatrin för att påminna dem om att jag måste ha en läkartid i april. Sköterskan skrattade och tyckte ”Det är tur att du har koll på oss”, ja det är det verkligen annars vet man aldrig vad som händer. Sen ringde jag till ortopeden för att fråga när jag ska få operera min fot och de hade inte heller full koll. Jag har blivit lovad en opertion i vår men den enda tiden de hade ledig innan augusti var 27 maj. Så den fick jag, men hade jag inte ringt nu så hade jag inte fått en operation förrän i höst. Så ja det gäller att ha koll på sjukvården! Och 27 maj var ett perfekt datum för mig för då hinner jag åka till Polen 13-16 maj och jag hinner ha en föreläsning den 20:e. Sen väntar juni med gips och det är väl inte så jävla skoj men vi kan ju hålla tummarna för att får en sen sommar i år;) Nu ligger jag i soffan och laddar upp för att vara med på Sveriges radio Värmland i eftermiddag, Baby är med laddad;) image

Glöm inte att lyssna på mig på P4 Värmland kl 17.00! http://sverigesradio.se/ Glöm inte att klicka i Värmland!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *