Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Andra hamnar i Hollywood- Jag på Försäkringskassan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Andra hamnar i Hollywood- Jag på Försäkringskassan

Herregud vilken dag det har varit. Klockan ringde 06.15 och det var bara att palla sig upp och åka till tandläkaren. Han hade goda besked mina tänder har blivit bättre med behandlingen vi gjort och jag behöver inte laga några tänder i år.  Det är typ första gången på 10 år, och jag fick massa beröm för att jag blivit en mäster-borstare:P Sen direkt hem och hämta upp Fröken B sen åkte vi direkt till Karlstad. Hem och slänga in Baby i lägenheten och sitta ner i 15 min sen åkte jag till psykologen för veckans samtal. Där fick jag med beröm, så mycket beröm jag får i dag;) Sen vidare till Bergvik för att hämta ut telefonen som jag hade lagt undan där men väl hemma igen inser jag att mitt simkort inte passar så slänger i mig en panpizza och åker tilllbaka till Bergvik. Får ett nytt simkort och åker till Mediagruppen för att hämta upp min fotograf för klockan 13 var det dags andra inspelningen av filmen vi börja spela in förra veckan. Två timmar senare var vi klara och jag funderar på att bli skådespelare. Alla andra stjärnor kommer till Hollywood men själv kommer jag till Försäkringskassan, men det är ju inte heller så dåligt;) Nu är jag hemma och har landat i soffan och tänker stanna här resten av kvällen och lära mig hur min nya mobil fungerar. wpid-wp-1459268238622.jpgwpid-wp-1459268243327.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *