Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Oxhälja – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Oxhälja

Vi begav oss till Filipstad på marknad i stekande solsken.
Jag besluta mig efter mycket om och men att lämna kryckorna hemma och tejpa foten och halta mig fram. Filipstad är en av Sveriges största marknaden och är ca 4 km lång (enkel väg). Men att gå med kryckor i folkmassan är ingen hitt. Jag testa på att hoppa den långa marknaden på kryckor som 12 åring och de sista 500 metena gick jag med kryckorna under armen för jag hade sår i händerna.
Men gick förvånansvärt bra att halt fram. Blev munkar, chokladbollar, plånbok, mobilskal och en nackkudde till foten med hem.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *