Aspiepower Media

Jag ska få testa ett nytt hjälpmedel

Jag ska få testa ett nytt hjälpmedel

Har precis kommit från Vuxenhabilitering där man lagt in ett nytt hjälpmedel på min telefon som jag ska få testa. Det heter Handi-programmet. De finns fler liknade program och olika landsting har olika avtal men just nu  har Landstinget i Värmland avtal med Handi. Det är ett program som ska hjälpa mig med planering och som är enklare och tydligare än telefonens inbyggda funktioner.nytt hjälpmedelDet finns hur många olika funktioner som helst och man kan anpassa helt efter personen som ska ha det men bland annat kan man använda bildstöd. På bilden nedan ser ni vad jag ska jag göra i morgon.1Och så här ser det ut i veckoyv.  22Just nu håller jag på att lära mig hur det fungerar och flyttar över min almanacka men om några veckor när jag kommit in i det lite mer så ska jag skriva ett inlägg om fler funktioner och vad jag tycker om programmet. Här kan ni läsa mer om Handi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *