Aspiepower Media

Vakna upp till solens strålar

Klockan är ställd på 9 men vaknade första gången redan vid 07 av att solen tittade in genom gardinerna. Men har legat och dragit mig sedan dess. Jag tycker det är skönare på våren när det är ljust när man vaknar och det känns som man vaknar mer utvilad.  Jag har i flera år pratat om att jag borde köpa en sådan där väckarklocka som gör att rummet blir ljusare och ljusare innan den ringer men det har inte blivit av. Någon som testat en Sådan? Va tyckte ni? I dag har jag ont i foten och det är väl inte så konstigt efter gårdagens promenad. Nu ska jag palla mig upp ur sängen och göra mig klar för 10 ska jag på möte men innan dess ska jag ha slängt in tvätt i tvättmaskinen. 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *