Aspiepower Media

Lugnet före stormen

Det har vart lugn eftermiddag har slagit in lite paket och packat inför morgondagen annars har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt. Har inga måste förrän klockan 14 i morgon när jag ska vara på Arbetsförmedlingen så ska passa på att ta en lång sovmorgon, sen kommer det bli en intensivare eftermiddag. Efter mötet på AF ska jag träffa mitt boendestöd innan jag åker mot Kumla där jag ska spendera natten så det blir närmare till Lindesberg där jag ska föreläsa på torsdag. Denna gång är det en sluten föreläsning för personer som jobbar på AF, F-kassan, kommuner och landsting. Men jag vet att intresset för en föreläsning för allmänheten i Närke är stor och jag ska göra allt jag kan för att de ska förstå detta;) IMG_3653 IMG_3654 Föresten ni missar väl inte att Penny Schulman, Sveriges roligaste unge är med på Parneviks i kväll klockan 20.00? https://www.youtube.com/watch?v=xglZI1G8f6M

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *