Aspiepower Media

Mysigt hotell i Kalmar

När jag bad er att kommentera på min facebooksida vart ni ville att jag skulle komma och föreläsa om Asperger och Bipolär sjukdom så var det många städer som nämndes flera gånger. En av dessa städer var Kalmar, jag har aldrig varit där men jag tycker det är kul att besöka nya städer så jag kommer gärna dit i framtiden om någon bokar mig;) Och om jag någon gång ska bo på hotell i Kalmar så skulle jag vilja bo på Slottshotellet som verkar vara ett mysigt hotel som ligger ett stenkast från staden centrum. Det hus som idag är hotellets huvudbyggnad byggdes 1864 och var från början en bostad. Här bodde grosshandlaren Johan Jeansson och hans maka Emma. Familjen Jeansson var betydelsefulla i Kalmar. De ägde det mesta av stadens näringsliv och periodvis sysselsatte familjen 80 % av stadens arbetande befolkning. Visst ser det ut som ett mysigt hotell? Jag skulle inte tacka nej till en slottsweekend i Kalmar.

1121Detta inlägg är skrivet i samarbete med slottshotellet.se

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *