Aspiepower Media

Papperna är inskickade

Näst sista jobbdagen på Samspelet är gjord och papperna till skatteverket är inskickade. Vi får se om jag gjort rätt ett får tillbaka skiten. Har börjat rensa mitt skrivbord och ska ta resten i morgon. Än har jag nog inte riktigt fattat vad det är som händer, att jag inte kommer gå dit på onsdag.  Haha vem vet kanske går jag dit iallafall i gammal vana och glömmer bort att jag inte jobbar där länge. Nu är jag hemma och har landat i soffan en stund och klockan 14 ska jag tvätta. Mitt Boeendestöd kommer nog få en chock på onsdag när de kommer och tror att jag inte gjort någonting eftersom jag fick njursten men i stället gjort saker vi inte ens hade planerat in. Jag kan ju ibland iallafall;-) image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *