Aspiepower Media

Att tjäna pengar på sin blogg….

De senaste månaden har jag fått några kommentarer från läsare som skriver att dem kommer sluta läsa min blogg för att jag börjar göra reklam på den.Till dem vill jag bara säga att det ju tråkigt men ni lär ju inte ha läst min blogg så särskilt noga eftersom jag gjort reklam på den i över tre år. Jag tror inte riktigt att vissa förstår hur mycket jobb jag lägger ner på min blogg och den lilla slanten jag tjänar på min blogg varje månad är en fruktansvärt dålig timlön. Ja det har kommit in mer reklam på min blogg sedan jag flyttade över till Familjeliv, eller kanske mer tydlig reklam då jag tidigare bara hade reklam i en spalt och nu finns den även mellan inläggen. Och ja i bland får jag produkter och pressutskick  från företag som jag ska recensera på min blogg men jag är väldigt noga med att jag bara  tar emot produkter som jag står för och jag skulle aldrig skriva om något jag inte skulle kunna köpa på riktigt. Och i de inläggen framkommer det tydligt att det är ett samarbete med ett företag. Så kan inte ni unna mig den lilla slanten jag får för det enorma arbete jag lägger ner, och vara glad för min skull,  så nej då behöver ni inte fortsätta läsa min blogg. pengar

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *