Aspiepower Media

Lillebror är här nu!

stenLillebror Njursten är här nu, liten större än den största men extremt mycket mindre än den de slängde i en papperskortg på akuten skicka på analys för tre år sedan. De sa att de såg små ut på röntgen men jag hade förväntat mig att de skulle vara lite större. Vet inte ens om det här verkligen är stenarna men är det inte det så undrar jag vad egentligen har i mitt urin:P Tryckte den mot kanten på provröret de ska förvaras i och den smulas inte sönder så det borde ju vara en sten men det märks när de skickat i väg den på analys och se vad den innehåller. Om de nu inte råkar tappa bort dem som förra gången. Men nu då? Skulle ju äta den urinrörsvigdande medicinen i 4 veckor, behöver jag verkligen göra det nu? Ska jag sluta kissa i kaffefilter nu eller ska jag fortsätta ett tag till i fall att det inte alls är sten jag fått ut? Inser att det är många frågor jag inte fick svar  på innan jag lämnade akuten förra veckan. Äh vi gör väl som vanligt jag får låssas vara min egen läkare och hitta på nått, de brukar ju gå bra, jag har ju en del erfarenhet;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *