Aspiepower Media

Psykakuten nästa!

Vi måste ringa psykakuten nu. Det har hänt någon hemskt, Baby har vart med om ett fruktansvärt trauma. Jag vakna av att pappa gick runt och ropa på henne, hon fanns ingenstans. Så jag går upp och börjar öppna alla dörrar som finns i hela huset. När jag kommer till stora garderoben så ser jag hur det ligger sängkläder full golvet och det ser lite misstänksamt ut så jag ropar på henne. Och ut ur en hylla kommer hon och ser alldeles nyvaken ut. Vi trodde först att mamma stängt in henne innan hon åkte till jobbet 07 men när vi ringer henne så säger hon att hon inte varit inne i garderoben sedan i går kväll. Så stackars lilla Bebbsan har suttit instängd i 14 timmar!!! Och på sin 6,5 års dag också. Hon är väldigt chockad och har nu fått lugnande ostbågar;) IMG_5394.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *