Aspiepower Media

Promenad i solen och fläskfilé

När jag var 14 år och mådde dåligt och ringde BUPs akut så brukade dom säga: ”Gå ut och ta en promenad”, den mest korkade kommentaren man kan säga till ett barn som vill dö om ni frågar mig. Men nu är inte Baby döende utan bara lite chockad efter nattens äventyr, så tog med henne ut på en promenad. Hon gillar inte att få kalla snö på sina stackars fötter så vi bar henne större delen av promenaden. Nej, nej, nej hon är inte alls bortskämd;) Skönt att få frisk luft men nu är vi inne igen och fått lite fläskfilé i magen, självklart ska man få sin favoriträtt när man fyller 6,5 år och har vart med om ett trauma;)   IMG_5442.JPGIMG_5439.JPGIMG_5440.JPGIMG_5441.JPGIMG_5399.JPGIMG_5402.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *