Aspiepower Media

7 saker som gör mig irriterad

   • Personer som kommer på att de glömt köpa något precis när de kommer fram till kassan och tycker ”Jag ska bara hämta…” springer i väg och hela kön får vänta i två minuter.
 
  • Personer som säger ”Jag ringer upp dig snart”, men aldrig ringer upp.
 
  • Människor som skaffar barn bara för att känner att man håller på att växa  ifrån varandra. Det är en människa ni skapar, inte en docka ni kan stoppa i garderoben när du är i fjärde månaden och förhållandet spricker.
 
  • Personer som parkerar framför infarten till gården. Alltså hallå hur tänkte ni nu? Jag vill in till min parkering som jag betalar för.
 
  • Personer som tror att Asperger är en sjukdom.
 
  • Personer som aldrig lär sig av sina misstag och gör om samma sak om och om igen. Alla kan vi göra fel men lär dig och bli bättre.
 
 • Personer som läser min blogg och tror att vi är kompisar. Jag är trött på främmande människor som spammar bloggen med ”hej sötnos ska vi träffas?” Nej det ska vi verkligen inte, jag känner inte dig och jag blir inte direkt sugen på att lära känna dig heller. Bara för att jag delar med av mig av mitt liv så är det INTE okej att ni ringer min granne eller mina föräldrar för att försöka få tag på mig.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *