Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Elstötar på hjärnan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Elstötar på hjärnan

Jag hatar när man behöver sova men det inte går att somna. Har iallafall legat i sängen och sett på tv några timmar. Sen kom jag på den briljanta idén att jag skulle läsa i instruktionsboken till TENS-apparaten och inser att det finns ett program för spännings huvudvärk. Jag tycker det känns lite scary att ge elstötar på huvudet men jag antar att man kan känna sig trygg när det står i instruktionsboken;) Och vet ni vad? Jag tror faktiskt det hjälpte lite, får nog köra en stund till sen. Vem vet detta kanske gör så jag blir skit smart sen;)

IMG_5083.JPG

Jag har snyggaste frissan i stan i dag;)

IMG_5090.JPG
IMG_5088.JPG

Den här har iallafall inga problem med att sova:P

dove

Hitta test kit av Doves Regenerate Nourishment i brevlådan I serien finns tre nya produkter för skadat och behandlat hår: schampo, balsam och serum-olja.

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *