Aspiepower Media

Det löser sig alltid

Förra veckan skrev jag om att jag skulle ha min sista föreläsning och att jag inte orkade jaga upp mig för att jag inte hade någon inbokad men tanken är att jag leva på mina föreläsningar. Jag hade rätt, det är ingen idé att jaga upp sig, det löser sig alltid på något sätt. Går det inte att driva eget, nej men då har jag i alla fall försökt och lärt mig något av de och då får vi hitta på något annat då. Planen är att åka till skatteverket och får hjälp att fylla i papperna för att starta enskild firma nästa vecka. Har försökt skriva i dem själv men det är ju rena rama grekiskan så har mailat dem och de satt det bara var att åka dit så får jag hjälp. Den 8 mars gör jag min sista dag på Samspelet och den 9 mars har jag en tid på arbetsförmedlingen för att skrivas in för jag vill ha ett jobb vid sidan av till att börja med så får vi se hur det blir sen. I går fick jag en förfrågan från Finsam i Lindesberg om jag vill komma dit och föreläsa den 10 mars (sluten föreläsning för handläggare på Af, F-kassan, kommunen och landstinget). Självklart sa jag ja och jag han knappt vara arbetslös i ett dygn. Så varför jaga upp sig i onödan? Allt har en förmåga att lösa sig för mig och det gör nog det den här gången med.

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *