Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Andnöd – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Andnöd

När man har så ont i huvudet så man inte ens kan sova så är det illa. Låg i sängen i två timmar men orka inte slappna av så gick upp och la mig framför tvn. Kom på att febern kan bero på att jag tog min spruta i måndags, man kan få lite höjd temperatur då. Men vad huvudvärken från hell beror på vet  jag inte. Palla mig i väg till apoteket för att köpa något annat än alvedon dom rekommenderade Dikloofenak om man misstänkte migrän eller spänningshuvudvärk. Jag valde att vara lite wild ande crazy och köpa den fast jag vet om att sist jag åt den så blev jag full med utslag och hade svårt att andas.  Men då var jag på akuten och var fullproppad med morfin och massa olika smärtstillande så egentligen vet vi inte vad jag reagerade på egentligen. Och jag har bara en 1 km till akuten i fall jag skulle bli döende av tabletten just nu har det gått en timma och än lever jag iallafall;) IMG_5065.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *