Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Fanart – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fanart

Lite då och då landar det små mail och bilder från er läsare i min inkorg och jag tycker det är så himla kul när ni skriver till mig och berättar hur mycket ni uppskattar min blogg. Det era ord som får mig att fortsätta göra det jag gör. I detta inlägg tänker jag visa några av bilderna jag fått, så himla fina <3 1

2

Ritad av Ellen

1

Målad av Ellen

1

Ritad för hand av Emelie Gustavsson

Vill du skicka något till mig? Du når mig på info@joannahalvardsson.se

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *