Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Backyard Babies, två helger i rad? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Backyard Babies, två helger i rad?

Började dagen med lite sovmorgon, blev 11 timmar och 48 minuters sömn i natt, utan sömntablett. Ganska behövligt efter förra veckans äventyr. Passade även på att ta en lång VARM dusch innan jobbet, de senaste veckorna har det vart dåligt med varmvatten och vissa dagar inget allt så passa på när det för en gång skull fanns varmvatten. Men har fel anmält så hoppas de fixar det snart. IMG_4349.JPG Den här veckan är en lugn vecka men kollar man på schemat så ser den ganska fullproppad ut. Den enda fördelen med att bli arbetslös om 37 dagar är att det blir lättare att boka in alla psykolog och sjukgymnasttider. I går kväll när jag pratade med Henrik så fråga han om jag inte kunde komma till honom i helgen. ”Visst vi kan ju gå på bio i Örebro, för jag fick ju biljetter i julklapp”, sa jag. ”Eller så går vi och kollar på Backyard Babies i Örebro på lördag”, säger han. Haha han är snart ett större fans än mig, borde jag bli orolig nu;) Fast vem tackar nej till att se BB två helger på rad?;) Vi får se hur de blir. IMG_4344.JPG Nu ska jag snart åka till jobbet och ha en grupp med våra deltagare. Sen i kväll kommer mamma och pappa hit.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *