Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 8 dagar kvar… Vad hände? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

8 dagar kvar… Vad hände?

Om åtta dagar är det 28 år sedan jag föddes på Karlstad BB, 3180 g tung och 50 cm lång. Vad hände egentligen? Känns som det bara är några år sedan jag fyllde 18 år, och det har gått tio jävla år. Vad har jag gjort de här tio åren egentligen? Jag har gjort hur mycket som helst men ändå känns det som jag inte gjort ett skit. Är det nu jag kommer få en 30-års kris och färga håret grön? Nej visst ja, det betade jag ju av redan som 20 åring;) 8 dagar kvar och jag har inte ens kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent än. Fast en har jag ju redan fått?  

Så här såg det ut när jag fyllde 20 år:

dar_e_hon_fodelsedags_barnet_a_tilda_bus

Jag och Matilda på Svenska rallyt. Jag 25,2 kg tyngre än i dag.

21 86790_1202481100
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *