Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hemmagjorda chips toppade med blod – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hemmagjorda chips toppade med blod

Har spenderat hela dagen i soffan och slötittat på tv:n, orkar verkligen inte göra något. Men sen tänkte jag lyxa till det lite med hemmagjorda chips till kvällssnacks. Det gick skit bra tills jag skar upp fingret med en potatisskalare. Alltså är det jag som inte kan skala potatis eller är det dags att uppfinna en potatisskalare man inte kan  skära sig på? För jag vet inte hur många gånger jag skärt mig på en sådan. Och fingrar har ju en förmåga att blöda som tusan och det gör inte saken bättre när mina mediciner gör mig lätt blödande. Så det blev chips toppade med blod, men goda blev de ?

Fröken B, var också på chill humör i dag;)

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *