Aspiepower Media

Snö, smoothies och Backyard Babies

Vilken skillnad det blir när man får sova ut ordentligt och jobba eftermiddag. Den dagen jag blir egen arbetsgivare så ska jag aldrig börja jobba förrän kl 12;) Haha fast från mars kan jag ju sova hela dagarna om jag vill, vi får se om jag tycker det är lika kul efter en månad;)

IMG_4351.JPG

Så här såg det ut när jag åkte till jobbet med mitt nya nyckelband

Jag har fått min kollega Karolina att servera frukt som fika på jobbet;) Jag tycker det är lite kul hur det kan smittas vidare att man är hälsosam. Sedan årskiftet har jag fått tre personer, som jag vet om,  att gå och skriva in sig på Viktväktarna bara för att dem blivit så peppade av att följa mig i sociala medier:) IMG_4358.JPG När jag åkte hem från jobbet så vräkte snön ner. Skit bra för Svenska rallyt, mindre bra att det ska regna i morgon. Alltså jag tycker det räcker med snö nu, ge mig vår i stället. IMG_4366.JPG Just nu pimplar jag smotthies och väntar på att mamma och pappa ska dyka upp för vi ska ut och äta. Jag har sagt att jag kan äta vad som helst bara det är nyttigt, vi får se hur det går:P IMG_4369.JPG
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *