Aspiepower Media

196 mil på ett dygn

Nu är vi äntligen hemma i Karlstad igen, jag och Fröken B och jag har landat i soffan en aning trött. Räknade precis ut att Hagfors-Arlanda- Umeå- Arlanda- Hagfors- Karlstad blir en resa på ca 196 mil. Haha jag har åkt 196 jävla mil på ett dygn, hur galet är inte det? När jag kom till Hagfors tog jag ett skumbad och sen åkte jag och pappa ner till stan och köpte mat. Nej det går inte så bra med pointsen den här veckan men det får vara så i bland, vi tar ett nytt ryck nästa vecka. Försökte vila en stund men det gick inte så bra så åkte hem så får det i stället bli en tidig kväll. I morgon väntar nya äventyr när Backyard Babies kommer till stan. IMG_4138.JPGIMG_4144.JPGIMG_4148.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *