Aspiepower Media

Alla bloggare är inte likadana Kissie

Läste ett inlägg på Kissies blogg där hon enligt henne skriver sanningen om hur bloggare fuskar. Hon rabblar upp saker som att bilder tas dagen innan, mat är sparad i kylskåpet för att fotas läggas upp vid perfekt tillfälle och photoshoppade bilder. Men jag tycker hon drar alla bloggare över en kam. Toppbloggarna kanske jobbar så, men för min blogg stämmer inte detta alls. Min blogg är brutalt ärlig, den visar hur det är att leva mitt liv- på riktigt! 90% av bilderna på mig har jag inte ens smink på mig och går runt i mjukiskläder. Photoshop används vid extremt få tillfällen och de flesta bilder är tagna med mobilkamera och är uppladdad nästan direkt den är tagen. En del tycker att jag spammar min Instagram, i går la jag upp runt 20 bilder. Men jag gör just detta för jag vill att ni ska få följa med på mitt liv på riktigt, ocensurerat  och pallar man inte att jag lägger upp så många bilder så nej okej avfölj mig då. Det kanske gör att jag aldrig kommer bli en toppbloggare men det gör inget. Jag är hellre mig själv och har ”bara” 600 unika/besökare dag än att leva ett låssas liv och 60 000/unika besökare/dag. Vad läser ni helst? En blogg som är perfekt eller en blogg som är brutalt ärlig? Skärmavbild 2016-01-28 kl. 18.02.37Läs hela hennes inlägg här

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *