Aspiepower Media

Vi får se om jag kommer fram till Umeå…

Har kommit hem från styrelsemötet med Hjärnkoll och försökt packa lite. I morgon efter jobbet ska jag på sjukgymnastik sen ska jag åka hem och hämta Baby och väskan och åka mot Hagfors. För jag flyger nämligen därifrån på onsdag många ser Hagfors som en håla men bra flygförbindelser till Arlanda har vi. Skulle jag åkt från Karlstad skulle jag fått sitta på Arlanda i fyra timmar. Det här är första gången jag flyger helt själv och jag försöker förstå mig på hur och när det ska checkas in och hur mycket bagage man får ha och allt annat man måste veta,  så vi får väll se om jag ens kommer fram till Umeå:P Men jag undrar lite vad som hände med att inte boka in 711 saker samtidigt och att jag måste ha vilotid för har jag visst glömde den här veckan:P Men äh vila får jag göra i mars när jag blir arbetslös;)   IMG_4005.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *