Aspiepower Media

Hemma och mellanlandar

I dag tyckte foten att det var dags att börja att använda gips igen. Det är slaskigt ute och plastpåsen jag satt över gipset håller inte tätt särskilt länge. Men efter nästan sju månader med gips så får jag nog vara glad för att jag gått helt utan ända sedan jul. Det är bara att bita ihop och försöka tänka att det går sakta men säkert framåt. När jag kom hem från jobbet så insåg att Baby hade en gäst för där satt pappa i min soffa:P Baby är en väldigt duktig katt som kan släppa in personer själv;) Nu har pappa åkt vidare till Hagfors och jag har landat i min soffa en sväng innan det är dags att bege sig på styrelsemöte med (H)järnkoll. Sen ska jag hem och bänka mig framför TV:n och Idrottsgalan och heja på speedwaygrabbarna som är nominerade till Bragdguldet och årets lag. IMG_3995.JPG

IMG_4001.JPG

I dag fick jag bestämma fika på jobbet;)

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *