Aspiepower Media

Hur en planering ser ut när man vill så jävla mycket…

Det borde vara olagligt att vara så här trött. Sov 8 timmar  i natt på sömntablett men vakna flera gånger för att det gjorde ont i foten och för att jag är tätt i bihålorna så jag inte kan andas. Hade gärna legat kvar i sängen i dag men det har jag inte riktigt tid med. Att  vilja lite mer än vad kroppen vill är inte alltid så enkelt. Vi har under hösten arbetat med just de här med planering både på Vuxenhabiliteringen  och hos psykologen. Mina hjärna går i 220km/h och jag tar åt sig många mer intryck än vad andras gör och det tar mer energi, jag måste ha vilotid för att orka. Det har gått framåt, jag tänker innan jag planerar in saker. Men i bland vill jag lite för mycket och det drar i väg, så här kan en vecka se ut då…. Måndag:  11-15 jobb. 15-16 hänga med pappa 17.30- 19.00 Styrelsemöte. Hem och packa. Tisdag: 8-12 jobb. 12.45  sjukgymnastik. Åka hem hämta Baby och åka till Hagfors. Onsdag: 06.40 Flyger mot Arlanda byter plan och landar i Umeå på förmiddagen. Direkt i väg på möte. Sen ska jag få en guidad tur i Umeå. Checka in på hotellet vid 15 och förbereda mig. 18.30  Föreläsning som är klar ca 20.00. Då ska jag prata med en person och sen bege mig till hotellet och helst somna direkt. Torsdag: Taxin hämtar mig vid hotellet 05. Ska vara hemma i Hagfors vid 09 och kommer antagligen behöva sova lite. Sen ska jag åka hem till Karlstad igen. Fredag: 8-12 jobb. 13.15-14.45 Introduktionsmöte  på NyföretagarCentrum. Sen hem och göra mig klar och förfesta;) Kl 21 slår portarna upp till Nöjesfabriken och Backyard Babies spelning. Lördag och söndag: Ska jag sova bort.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *