Aspiepower Media

Vänligen Lars Lerin- Mikael Persbrandt

Om ni har missat SVT:s nya serie Vänligen Lars Lerin så måste ni kolla på den på SVT play. Så här skriver SVT på sin hemsida om serien: ”Lars Lerin är en av Sveriges mest älskade konstnärer, men trots framgångarna saknar han något basalt i livet: riktiga vänner. Nu söker han nya vänner och möter kreativa människor han uppriktigt vill lära känna.” I gårdagens avsnitt träffa han Mikael Persbrandt, tror inte han behöver några närmare beskrivning;) I våras gick han ut med att han har Bipolär sjukdom typ 2, precis som jag. Det är egentligen tack vare honom jag fick en diagnos för jag läste om honom i media och tänkte ”fan de här har ju jag också.” I avsnittet pratar både Lars Lerin och Persbrandt om  hur det är att leva med psykisk ohälsa och missbruk Här hittar ni avsnittet!

IMG_3892.JPG

Det var väldigt bra tycker Baby;)

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *