Aspiepower Media

Kompetensutveckling i Grums

I dag blev det ett sex timmars pass på jobbet och konferens i Grums hela dagen. Representanter  från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget träffades för att diskutera om hur man ska bli bättre på att samarbeta. När vi kom dit trettio min innan mötet fick jag frågan PM jag ville säga några ord utifrån brukarperspektiv. Visst sa jag, har pratat om det här så många gånger nu så behöver inte ens förbereda mig. Men det värsta med de här är maten jag har ju ingen aning om hur många points den innehåller, jag hamnar i obalans nu. Har räknat på ett ungefär tror inte jag går upp 5 kg av att inte veta exakt pointsvärde en gång, men man vet ju aldrig det kan ju hända ? Nu är jag trött i hjärnan och jag och mina kompanjon har bäddat ner oss insänktes och ska vila lite. IMG_3885.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *