Aspiepower Media

Jag borde göra egna canvastavlor

Jag blir alltid så sugen på att göra om mitt hem när julen är öven. Jag vill bara slänga ut allt och köpa nya möbler, fast det går ju inte riktigt. Men små saker kan göra sådan stor skillnad så jag brukar köpa nya kuddar, ljus i andra färger, och andra saker som man kan byta utan behöva lägga ner en förmögenhet. Just nu är jag är jag inne på tavlor skulle vilja ha nya och eftersom jag är fotograf så har jag länge sagt att det skulle vara kul att göra en egen canvastavla av något av mina foton. Jag vet inte riktigt vad det skulle vara för bild men det skulle vara kul. Vad skulle ni välja att göra en föstorrning av, en speedway bild eller en  bild på Baby? Haha för det är ju typ de enda objekten jag fotograferar nu för tiden;) Tror Henrik tycker det räcker med speedwaykillar på mina väggar;) Nej men seriöst jag har ju en del bilder från mina resor i Asien som man skulle kunna göra snygga tavlor av men får aldrig tummen ur och sätta mig och kolla igenom dem. Får roa mig med det när jag blir arbetslös.

Vad har du på dina väggar?

1Detta inlägg är ett samarbete med Canvasbutik.se

   
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *